Fituesit e gjysmë Maratonës së Prishtinës

2015 Joel Maina Mwangi Keni 1:05:00 Senior (M)
PDF Stellah Jepngetch Barsosio Keni 1:19:32 Seniore (F)
Koprivica Dragolud Mali i Zi 1:16:15 Veteran (M)
Katalin Garami Hungari 1:28:13 Veterane (F)

Fituesit e vrapimit 5km

Emri dhe Mbiemri Shteti Koha Kategoria
2015 Valentin Sadiku Kosovë 16:33 Meshkuj
PDF Donika Veseli Kosovë 20:56 Femra

FILLON HALF
MARATONA

FEDERATA ATLETIKE
E KOSOVËS
—PRISHTINË
29

april

sunday

2018